Konst i olja, akvarell och mixed media. Jag anpassar min teknik efter inspiration, ändamål och kundens önskemål.
För prisuppgifter, beställningar eller frågor hör av dig till info@tinterova.com Följ min blogg >

SKULPTERING MED OLJEFÄRG

◦ jag skapar efter kundens önskemål ◦ personlig ◦ på beställning ◦

Konsten och måleriet har varit en fristad för mig så länge jag kan minnas, det känns som om tiden står still när jag försvinner in i måleriet.

Inspirationen får jag mestadels från naturen och dess färgsprakande skönhet och allt liv som finns. Nyanserna är oändliga mellan ljus och skugga och det inspirerar mig till att framhäva den skönhet som naturen och den planeten vi lever på besitter.
Till att börja med är valet av material det som skapar en bra grund i konstverket således använder jag Rembrandts oljefärg på ett skulpterande sätt. Den tekniken framhäver oljefärgens egenskaper och skapar en spännande textur och djup på duken. Fördelen med Rembrandts oljefärg är att den har en fantastisk lyster. Den här tekniken bidrar till att förstärka målningarnas konstnärliga uttryck och ger dem en karakteristisk finish. I flertalet av motiven kombinerar hon oljefärgen med äkta guldblad.

Friheten att få skapa för hand med färger i olika medium är bland det bästa jag vet. Variationen mellan akvarellfärg och oljefärg eller att kombinera olika tekniker i mixed media ger mig energi samtidigt som det skänker ett lugn över hela min själ.

konst till salu

Här presenteras mina senaste oljemålningar som finns till försäljning. Här har jag verkligen tagit det bästa av oljefärgens oljiga karaktär och skulpterat fram motiven med tjocka lager av färg.

För pris vänligen kontakta mig info@tinterova.com

konst

oljemålningar

min konst

Jag använder oljefärgen på ett skulpterande sätt, vilket framhäver oljefärgens egenskaper och skapar en spännande textur och djup på duken.
Den här tekniken bidrar till att förstärka målningarnas konstnärliga uttryck och ger dem en karakteristisk finish. 

För det mesta hämtar jag min inspiration från naturen och dess färgsprakande skönhet. Nyanserna är oändliga mellan ljus och skugga där nyanserna är som en påminnelse om den skönhet som naturen och den planeten vi lever på besitter.

Jag har valt att inte namnge alla mina tavlor då jag vill lämna utrymme till åskådaren att med sin egen kreativitet skapa en uppfattning av motivet. Alla ser vi olika saker och jag vill inte begränsa åskådaren i vad motivet kan föreställa. När jag jobbar med ett verk har jag inte alltid en klar bild av vad jag ska skapa innan jag sätter igång utan det växer fram allt eftersom jag blir varm i kläderna.

Däremot delar jag gärna med mig av mina tankar kring mitt måleri om så önskas, vad jag tänkt på när jag skapat ett specifikt motiv eller om jag haft en tydlig vision tidigt i processen.

Följ mig i bloggen >>
Facebook >>
Instagram>>

För beställningar skicka ett mail till info@tinterova.com

konst

anmäl dig till nyhetsbrevet

vill du hålla dig uppdaterad kring mitt kreativa arbete