Konst i akvarell, olja och mixed media. Jag anpassar min teknik efter inspiration, ändamål och kundens önskemål.
För prisuppgifter, beställningar eller frågor hör av dig till info@tinterova.com
Följ min blogg >>

SKULPTERING MED OLJEFÄRG

◦ jag skapar efter kundens önskemål ◦ personlig ◦ på beställning ◦

Konsten och måleriet har varit en fristad för mig så länge jag kan minnas, det känns som om tiden står still när jag försvinner in i måleriet.

Friheten att få skapa för hand med färger i olika medium är bland det bästa jag vet. Variationen mellan akvarellfärg och oljefärg eller att kombinera olika tekniker i mixed media ger mig energi samtidigt som det skänker ett lugn över hela min själ.

konst till salu

Nedan presenteras mina senaste oljemålningar som finns till försäljning. Här har jag verkligen tagit det bästa av oljefärgens oljiga karaktär och skulpterat fram motiven med tjocka lager av färg.

För pris vänligen kontakta mig info@tinterova.com

oljemålningar

min konst

Jag har valt att inte namnge alla mina tavlor då jag vill lämna utrymme till åskådaren att med sin egen kreativitet skapa en uppfattning av motivet. Alla ser vi olika saker och jag vill inte begränsa kunden i vad motivet kan föreställa. När jag jobbar med ett verk har jag inte alltid en klar bild av vad jag ska skapa innan jag sätter igång. Det växer fram allt eftersom jag blir varm i kläderna.

Däremot delar jag gärna med mig av mina tankar kring ett verk om så önskas, vad jag tänkt på när jag skapat ett specifikt motiv eller om jag haft en tydlig vision tidigt i processen.

Följ mig i bloggen >>

För beställningar skicka ett mail till info@tinterova.com

anmäl dig till nyhetsbrevet

vill du hålla dig uppdaterad kring mitt kreativa arbete