Akvareller

Välkommen till bloggen! Här beskriver jag olika uppdrag och min kreativa process inom illustration, grafisk design och konst.

Akvareller

akvareller porträtt

Akvareller på beställning, för utställning eller personliga porträtt. Friheten att få skapa för hand med färger i olika medium är bland det bästa jag vet. Variationen mellan akvarellfärg och oljefärg eller att kombinera olika tekniker i mixed media ger mig energi samtidigt som det utmanar att plocka fram det bästa ur just det medium jag använder.

Här presenteras olika konstverk i akvarell. Några är gjorda på beställning medan andra målningar är framtagna till utställning eller för egna studier. Jag målar gladeligen på beställning så har du någon fundering, önskan eller vill göra en beställning hör av dig till mig!

PORTRÄTT


DJUR OCH NATUR

AKVARELLER – STUDIE

Akvarell Kommer från ordet ”aqua”, latin för vatten. Vatten är det medium som pigmentet löses i. När man målar med akvarell använder man papperets vithet för att ge färgerna högsta lyskraft, man målar alltså inte det som ska vara vitt. Detta är en övningssak men är oerhört spännande att laborera med. Man kan även ta hjälp av maskering för små detaljer.

OLJEMÅLNINGAR >>

MIXED MEDIA >>

%d