Summary 2023

Välkommen till bloggen! Här beskriver jag olika uppdrag och min kreativa process inom illustration, grafisk design och konst.

Summary 2023

summary 2023

Summary 2023, en sammanfattning av kreativiteten under året som gått. Ett omtumlande år fullt av diverse motgångar, utmaningar och glädje.

Att vara kreatör är det absolut bästa jag vet, när jag får skapa och använda min kreativitet mår jag som bäst. Men jag vågar inte påstå att det är lätt. När jag får frågan av utomstående så vill jag alltid nämna; ” Våga följa ditt hjärta och kreativitet”. Har man inte provat så vet man inte. Vare sig om du målar, tecknar eller liknande så besitter vi alla någon form av kreativ kunskap som måste få komma ut. Våga testa och våga lita på dig själv, vilket jag försöker anamma även till mina barn.

Året 2023 har för mig varit ett kreativt år då jag har spenderat mycket av min tid att skapa fritt, att ta mig tid att måla, leka och skapa. Det har fått mig att må bättre i den oroliga värld vi nu lever i. Sinsemellan uppdragen har jag spenderat min tid för mig själv vilket jag tänker fortsätta med även 2024. Här är en liten summering av året som varit.

SUMMARY 2023 ART & ILLUSTRATION

SUMMARY ART 2023
SUMMARY ILLUSTRATION 2023

SE MER KONST >>

SE MER ILLUSTRATION >>

HOUSE OF HELSINGLAND SHOP >>