CCS LIMITED EDITION

Välkommen till bloggen! Här beskriver jag olika uppdrag och min kreativa process inom illustration, grafisk design och konst.

CCS LIMITED EDITION

ccs limited edition kurbits

CCS LIMITED EDITION Samarbetet med Skincare Brands fortsätter och här är resultatet av senaste illustrationen jag gjort. denna gång pryder den både CCS Handvårdssalva och fotvårdssalva. Så roligt att äntligen se dem i butikerna! Den populära CCS produkterna med min kurbits som omslag 🙂

Modern kurbits med mycket färg och mönster gör mig glad. Möjligheterna är oändliga när det kommer till att skapa kurbits mönster av olika slag.  

EN KULTURELL RESA

Kreativiteten har funnits i mig sedan jag var liten då jag alltid satt och ritade. Förutom att sitta bland mina färgpennor samlade jag på saker såsom stenar, glasbitar och annat småkrafs som jag kunde skapa någonting av. I skolåldern dekorerade jag mina skolböcker med blomster och jag har alltid tyckt om att bygga ihop mönster av olika former. 

VARFÖR SKAPAR JAG JUST KURBITS?

VAD INSPIRERAR MIG?

För att sammanfatta var jag får min inspiration ifrån så måste jag medge att allt omkring inspirerar mig. Primärt vår vackra natur men även gamla mönster och kulturarv. Vart jag än tittar så ser jag färger och former som byggs ihop till små konstverk i mitt huvud.