vÄLKOMMEN TILL BLOGGEN

Här beskriver jag olika uppdrag och min kreativa process inom illustration, grafisk design och konst.

Nordic Art Gallery Sommarsalong

Nordic Art Sommarsalong

Konsten och måleriet har varit en fristad för mig så länge jag kan minnas, det känns som om tiden står still när jag försvinner in i måleriet. Friheten att få skapa för hand med färger i olika medium är bland det bästa jag vet och att få uppskattning av åskådaren är en stor bonus och boost för skaparandan. Är du intresserad av att göra en beställning som passar just ditt hem, hör av dig till mig. Jag målar på beställning då jag anpassar motiv, färgskala och storlek efter önskemål.

ILLUSTRATÖREN

Jag började jobba som illustratör efter mina studier i Italien. Bokförlaget Natur och Kultur var min allra första riktiga kund. Jag fick illustrera en mängd läromedel såsom matteböckerna Matteplaneten, Svenska böckerna Skrivstugan och Bokslottet. 

Jag är oerhört tacksam över det där första illustrationsuppdraget som har gett mig kraft att fortsätta till där jag befinner mig idag.

FORMGIVAREN

Formgivaren i mig har vuxit fram allt eftersom åren styrt av de olika uppdrag jag fått sätta klorna i. För mig går illustration och grafisk form hand i hand och jag älskar att kombinera dem båda på ett lekfullt sätt.. 

KONSTNÄREN

Konsten och måleriet har varit en fristad för mig så länge jag kan minnas, det känns som om tiden står still när jag försvinner in i måleriet.

Friheten att få skapa för hand med färger i olika medium är bland det bästa jag vet. Variationen mellan akvarellfärg och oljefärg eller att kombinera olika tekniker i mixed media ger mig energi samtidigt som det skänker ett lugn över hela min själ.

© 2024Tinterova Art Production. All Rights Reserved.