Skrivstugan

Välkommen till bloggen! Här beskriver jag olika uppdrag och min kreativa process inom illustration, grafisk design och konst.

Skrivstugan

barnböcker illustration

Illustrationer till böckerna Musen, Grodan, Igelkotten, Ekorren.
Skrivstugan/ Bokförlaget Natur och Kultur

Det här uppdraget är speciellt för mig då det var mitt allra första riktiga jobb som illustratör efter mina studier i Italien. Jag minns så väl engagemanget när jag skapade varenda liten illustration i böckerna och glädjen att få använda min fantasi till litteratur som skulle komma att användas i skolorna.

Idag, 20 år senare upptäcker jag till min förtjusning att böckerna används i undervisningen där jag vikarierar som lärare. Lika förvånade, men glada, blev eleverna i år 2 är de fick veta att deras vikarie illustrerat deras böcker. Det var en fantastisk lektion där eleverna inte ville sluta jobba! Och vikarien avslutade dagen med ett extra stort leende!

SMAKPROV

Skrivstugan Musen >>

Skrivstugan Grodan >>

Skrivstugan Igelkotten >>

Skrivstugan Ekorren >>