Specialbeställning av oljemålningar

Välkommen till bloggen! Här beskriver jag olika uppdrag och min kreativa process inom illustration, grafisk design och konst.

Specialbeställning av oljemålningar

tinterova konst

Specialbeställning av oljemålningar
Att få frågan att få skapa konstverk till någon är bland det roligaste jag vet. Förtroendet att få vara kreatören till en personlig beställning – wow vilken känsla!

Samtidigt som kreativiteten tar fart skapas även en del prestationsångest och nervositet i början men allt eftersom färgen börjar göra sitt brukar det gå över. Mest spännande är det att skicka första bilderna för att höra vad kunden tycker. Ibland får jag tydliga direktiv om färger och motiv men ibland även helt fria händer vilket är en utmaning i sig.

Från brief från kund till färdiga konstverk har det tagit ungefär 5 månader med de här två tavlorna. Då jag jobbar med tjocka lager av oljefärg måste färgen få torka lite emellanåt innan jag kan gå på med ytterligare färg.

tinterova konst

Nu hänger dessa två tavlor på södermalm i Stockholm.

Specialbeställning av oljemålningar

Konsten och måleriet har varit en fristad för mig så länge jag kan minnas, det känns som om tiden står still när jag försvinner in i måleriet. Friheten att få skapa för hand med färger i olika medium är bland det bästa jag vet och att få uppskattning av åskådaren är en stor bonus och boost för skaparandan. Är du intresserad av att göra en beställning som passar just ditt hem, hör av dig till mig. Jag målar på beställning då jag anpassar motiv, färgskala och storlek efter önskemål.

För mer information gällande beställning vänligen maila till info@tinterova.com

Se fler tavlor >>

Följ mig på Instagram >> Facebook >>