House of Helsingland webshop

Välkommen till bloggen! Här beskriver jag olika uppdrag och min kreativa process inom illustration, grafisk design och konst.

House of Helsingland webshop

house of helsingland shop

House of Helsingland webshop är äntligen live. Många har följt min resa då jag arbetat fram design och produkter inspirerat av kulturarv och mönster. Det har varit en långsam process då jag har fått producera lite i taget. Design, mönster och idéer finns det i mängder men jag har fått börja med det lilla för att komma igång.

Skapandet av design började redan 2014 och då främst med Hälsingebocken i fokus och har nu utvecklats med mönster och andra produkter såsom brickor, underlägg, dekorationer och smycken. Min ambition är att Hälsingebocken i Hälsingland ska bli lika stor som Dalahästen i Dalarna.

Här syns några av produkterna. Se mer i shopen >>