Specialbeställning av oljemålningar

Välkommen till bloggen! Här beskriver jag olika uppdrag och min kreativa process inom illustration, grafisk design och konst.

Specialbeställning av oljemålningar

tinterova konst

Att få frågan att få skapa konstverk till någon är bland det roligaste jag vet. Förtroendet att få vara kreatören till en personlig beställning – wow vilken känsla!

Samtidigt som kreativiteten tar fart skapas även en del prestationsångest och nervositet i början men allt eftersom färgen börjar göra sitt brukar det gå över. Mest spännande är det att skicka första bilderna för att höra vad kunden tycker. Ibland får jag tydliga direktiv om färger och motiv men ibland även helt fria händer.

Tavlorna nedan är resultatet av en beställning jag jobbat med samtidigt med tavlorna inför årets Konstrunda.

Från brief från kund till färdiga konstverk har det tagit ungefär 5 månader med de här två tavlorna. Då jag jobbar med tjocka lager av oljefärg måste färgen få torka lite emellanåt innan jag kan gå på med ytterligare färg.

tinterova konst

Nu hänger dessa två tavlor på söder i Stockholm.

För mer information gällande beställning vänligen maila till info@tinterova.com

Se fler tavlor >>

Följ mig på Instagram >> Facebook >>