Beställning oljemålning 3×2 m

Äntligen har tavlan fått komma hem. Efter ca 100 timmars arbete med detta konstverk skulpterat med Rembrandts oljefärg och 14k guldblad på linneduk känns det otroligt tillfredsställande att se det på sin rätta plats. Tack Corinne och Andreas för förtroendet att skapa detta enorma konstverk till ert fantastiska hem. ❤️

Detaljer:
Olja på canvas 2×3 m med detaljer i 14k guld.

  • konst oljemålning natur
  • tinterova konst

Inför briefen var uppdraget en önskan om ett naturmotiv med grönska, vatten och djur och inslag av äkta guld i formatet 3×2 m. Färgskalan var från start grönt, blått och rosa i olika nyanser men i dova varma färger. Alltefter processens gång har färgerna ändrats några gånger och resultatet ser ni på bilderna. Ett fantastiskt roligt och utmanande projekt där jag slitigt mitt hår, klättrat upp och ner för byggställningen och ändrat efter konstnärligt behag. Stort tack till Grängsjö kapell som så vänligt lånade ut sin lokal med högt i tak!

Se fler oljemålningar här >>

Vill du göra en beställning hör av dig till mig info@tinterova.com